SİVAS Kamuoyu Bunu KONUŞUYOR!

SİVAS Kamuoyu Bunu KONUŞUYOR!

SİVAS Kamuoyu, yıllardır konuşulan lakin dillendirilmeyen bir takım iddialar ile çalkalanıyor. Zamanın Vali Yardımcısı Turgay İLHAN´ın, ?OHAL KOMİSYONUN?dan sorumlu olduğu zamanlarda şahit olduğu ?FETÖ? iltisaklıları ve onlara yardım ve yataklık edenler h

SPHM ÖZEL HABER

Daha SİVAS ve SİVAS´ın yetkilileri uyurken, FETÖ yapısının ipliğini pazara çıkaran ve onlarla temas içinde olanları ifşa eden SİVAS POSTASI, Devletin ve Milletin BEKASINI, her türlü değerden üstün tutarak, kamuoyunda son zamanlarda artan ?tuhaf? bir konunun perdelerini aralamaya devam ediyor.

SİVAS POSTASI´nın edindiği bilgiler ise dudak uçuklatan mahiyette. 2014 yılında SİVAS´a Vali Yardımcısı olarak atanan ve şimdi AMASYA VALİ Yardımcılığı görevini ifa eden Turgay İLHAN´ın, 2016 ARALIK ayına kadar SİVAS´ta kaldığı biliniyor.

SİVAS´ta görevi zamanında 15 Temmuz İHANET şebekesinin olduğu ve bu dönemde FETÖ´nün açık ve gizli adamlarının da İl OHAL Komisyonu tarafından bilindiği vurgulanıyor.

İHANET zamanlarında ?İL OHAL KOMİSYONUNDAN? sorumlu Vali Yardımcısı olan ve FETÖ yapısıyla mücadele eden İLHAN´ın, o dönemde neler bildikleri merak ediliyor.

FETÖ´cü hainlere ?yardım ve yataklık etme girişimi? içinde olanların da İL OHAL KOMİSYONU tarafından bilindiğine vurgu yapan haber kaynaklarımız, ARALIK 2016 yılında AMASYA VALİ YARDIMCILIĞINA atanan İLHAN´ın bildiklerini resmi makamlara anlattığını belirtiyorlar.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Kamuoyu Bunu KONUŞUYOR