Sivas Lisesi Kavşağı Tamamlandı

Sivas Lisesi Kavşağı Tamamlandı

Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın yaptığı yanlış icraatları yerden yere vuran SİVAS POSTASI GAZETESİ, yapılan güzel çalışmaları da, hakkaniyet ve adalet ölçüsü gereğince dile getirmeye devam ediyor.

 

Yıllardır ihmal edilen ve pek çok kazaya neden olan Sivas Lisesi Kavşağı düzenlendi. İstasyon Caddesi ve Kümbet Hattını ara ara felce uğratan, okul geçiş alanı olduğu içinde pek çok kazanın yaşandığı Sivas Lisesi Kavşağı´nı, Sivas Belediyesinin güzel bir çalışma ile tamamlaması takdir edildi.

Kavşak genişletilerek hem trafiğin rahatladığı hem de Sivas Lisesi´nin görüntüsünün ortaya çıktığı görüldü.

Adliye Binası ve İl Özel İdaresi Lojmanlarının yıkımı gibi güzel çalışmalara, Sivas Lisesi Kavşak yapımın da eklenmesi olumlu bulundu.

Sivas´ın tek özgür ve yanlışlara muhalif olan SİVAS POSTASI GAZETESİ, Başkan AYDIN´ın yaptığı pek çok işi yerden yere vururken, yapılan güzel çalışmaları da kamuoyu ile paylaşarak tarafsızlığın ortaya koymaya devem ediyor.

Başkan AYDIN´ın Kale Evleri, Kızılırmak, MİNİASİVAS, Gökevi, KIZILIRMAK gibi önemli çalışmalar için de biran önce kolları sıvaması bekleniyor.

Belediye de iyi bir çalışma kadrosu kuramayan Başkan AYDIN´ın en boşladığı birimin ise Eğitim ve Kültür işleri olduğu kamuoyunda sıklıkla dile getiriliyor. Eğitim ve Kültür de bir kasaba görüntüsü hakim olurken, bu yönde AYDIN´ın bir adım neden atmadığı ise merak ediliyor.