SİVAS Mevlana Tüneli´ne Sevindi

SİVAS Mevlana Tüneli´ne Sevindi

BELEDİYE´nin yaptığı yanlışları yerden yere vuran SİVAS POSTASI GAZETESİ, olumlu icraatları da destekliyor. İlkesel bir duruş ile yanlışa yanlış, doğruya da doğru demeye devam edeceğiz.

 

SİVAS BELEDİYESİ´nin Bakanların katılımı ile temelini attığı MEVLANA TÜNELİ, kamuoyunda olumlu bulundu. Göreve geldiği günden bu yana olumlu çalışmalar gerçekleştiremeyen, başarısız bir ekip ile adeta Belediye çalışmalarını başarısızlıkla  götüren AYDIN, Mevlana Tüneli ile ilk dişe dokunur projesinin adımını attı.

Bakan İsmet YILMAZ´ın önemli desteği ile hayata geçen bu önemli proje, trafik akışını rahatlatacağı gibi, başta Kuzey Çevre Yolu olmak üzere, o cenahın ekonomik akışına da katkı sağlayacağı belirtiliyor. Ayrıca şehir trafiğini durağanlıktan kurtarıp, şehrin yükünü kenarlara çekecek olan Mevlana Tüneli toplumun büyük kesimi tarafından olumlu bir çalışma olarak kabul görülüyor.

Gerek Belediye Başkan Yardımcıları, gerekse Birim Müdürleri bakımından donanımlı bir ekip kuramayan AYDIN, bu ekipsizlik nedeniyle gerek Belediye içerisinden, gerekse Sivas kamuoyundan epey eleştiri alıyor.

Mevlana Tüneli ile ilk icraatını hayata geçirmeye çalışan AYDIN ?ın, ufak tefek çalışmalar yerine diğer önemli adımları da atması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Mevlana Tüneli Sevindi