SİVAS POSTASI Perdeleri Aralıyor!

SİVAS POSTASI Perdeleri Aralıyor!

FETÖ elebaşının tarikat ve cemaatlere sızın talimatı nasıl bir şebeke ile karşı karşıya olduğumuzu gözler önüne sererken, geçmişte FETÖ gemisi yüzerken, bu gemide olanların şimdi nerede oldukları merak ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ 10 yılı aşkın bir süredir FETÖ ihanet şebekesinin ipliğini pazara çıkarmaya devam ediyor. Devletin bekası yanında duran SİVAS POSTASI, ?MAKLUBEYE? kaşık sallayanların  korkulu rüyası olmayı sürdürüyor.

FETÖ hainlerinin, devletin pek çok birimine sızdığı bilinirken, asıl gözden kaçanın ise FETÖ yapısının ustaca diğer cemaatlere sızdığı yönünde.

DEVLETE baş kaldırma eğilimini hesap eden üst yapı ve CIA´nın bu önemli ayrıntıyı da hesap ettikleri yorumları yapılıyor.

Özellikle SİVAS´ta da MAKLUBECİ güruhun, geçmiş zamanda bunlarla birlikte iş tutmalarını perdelemek için başka CEMAAT derslerine devam ettiklerini ısrarla sık sık dillendirmeleri ise kuşkulu bulunuyor.

Gerek SİYASİ, gerekse BÜROKRAT nice kişinin, geçmiş zamandaki FETÖ içli dışlılığını örtmek için ?BİZLER FALANCA CEMAAT TALEBESİYİZ? diye kendilerini anlatma gayreti içinde olmaları manidar bulunuyor.