SİVAS POSTASI Peşini Bırakmayacak!

SİVAS POSTASI Peşini Bırakmayacak!

MANİSA ve SİVAS´ta görev yaptığı dönemler içinde ismi şaibelerle gündemden hiç düşmeyen Milli Eğitim Eski Müdür Mustafa ALTINSOY, ?GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN? Ekim´de üçüncü mahkemeye çıkacak.

SPHM ÖZEL HABER

MANİSA´da görev yaptığı yıllarda USULSÜZ konulardan ADALET YAKASINA yapışan Mutafa ALTINOY, Sivas´ta da benzer konulardan 2 defa yargılandı. Yargılandığı davalara gelmek yerine yazılı savunma gönderen ALTINSOY, EKİM ayında yeniden hakim karşısına çıkacak.

SİVAS´ta eğitim öğretime katkı sunmak yerine ?dengeler? üzerine bir anlayış belirleyerek eğitim öğretimi çıkmaza sokan ALTINSOY, aynı zamanda ne kadar beceriksiz ve niteliksiz okul idarecisi varsa onlara da destek olması ile anılıyor.

FETÖ´den ihrac edilen öğretmenlere yüksek performans notu veren OKUL İDARECİLERİNİ de kollayan ALTINSOY´un, bu tutumunun analiz edilmesi de bekleniyor.

GÖREV YERİNDE OLMADIĞI HALDE,  pek çok insan asgari ücretle ?HELALİNDEN? geçinme savaşı verirken, ALTINSOY´un, hak etmediği paraları alması ibretle takip edilmişti.

EKÜM ayında 3. MAHKEMEYE çıkacak olan Mustafa ALTINSOY´un, ?tüyü bitmemiş yetimin hakkını? hazineye iade etmesi bekleniyor.