SiVAS POSTASI UYARIYOR!

SiVAS POSTASI UYARIYOR!

Bütün hastaneleri yeni hastaneye taşıma düşüncesi bir bir gerçekleşiyor. SİVAS POSTASI´na gelen haberler ise dudak uçuklatacak mahiyette. SSK hastanesinin taşınması sonrasında, yerinin TOKİ´ye devredileceği ve TOKİ´den de birkaç ismin burayı almak için ku

 

Sivas´ın tek özgür gazetesi SİVAS POSTASI, şehrin geleceği için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Çıkar ilişkilerinden uzak, yetkili ve etkili isimlerin sağına ve soluna oturmayan, makam mevki para pul için takla atmayan SİVAS POSTASI, şehrin yarınları için fikir üretip yanlışları ise dile getirmeye devam ediyor.

Bu günlerde gazetemize gelen ihbarlar ise dudak uçuklatacak mahiyette. SSK Hastanesinin taşınması sonrasın da yerinin, bir siyasi figürün ayarlaması ile birilerine verileceği iddia ediliyor.

SSK Hastanesinin yıkılması sonrasında, arsanın TOKİ´ye devredileceği, TOKİ´den de bazı şahısların alacağı vurgulanıyor.

Arsayı kimlerin alacağı hakkında iddialar ardı ardına gelirken, bu işi hızlandırmak için epey bir kulis de yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkının olduğu bu tür kamu mallarının, hakkaniyet ölçeğinde değerlendirilmesi bekleniyor.

 



Anahtar Kelimeler: SiVAS POSTASI UYARIYOR
Nain Arden
12.11.2015 21:48:08
Bir taşla 3 kuş vurulacak. 1-Sivas Devlet HAstanesinin arsasından iyi rant geliri olacak 2- Özel Hastanelere yatak kapasitesi açılacak 3-Bağdat caddesi civarı biraz daha değerlenecek ve birileri daha pahalıya ev satacak.

Taner koç
12.11.2015 22:03:33
Tüm taşınma planları bırakın halkı 2 hastanenin çalışanlarının dahi bilgisi olmadan adeta yangından mal kaçırır gibi büyük bir sır perdesinin arkasından yürütülüyor. Doktorlar hemşireler ve diğer çalışanlar her gün ortaya atılan taşınma planları ve senaryoları nedeniyle ne yapacakları şaşırmışlar. Onlara bu konuda en ufak bir bilgi dahi verilmiyor. Mübarek devlet sırrı oldu sanki. Açıklanması mümkün olmayan bir yaklaşım.

demir
13.11.2015 08:43:04
Sivası Kızılırmağın gevşek zeminine taşımak ne kadar akıllıca, ne kadar vicdani? Yarın bunun hesabını kim verecek. İnsanları zorla o bölgeye sevk ederek, daire ve kira fiyatlarından müthiş rant elde ediliyor. Bodrumlarından su çıkan binalara para vermeyin verdirtmeyin arkadaşlar.

agackakan
13.11.2015 11:01:09
haberin varmı sivas haftaya ssk acıl tasıyor servıs tasıyor.. vatana mıllete hayırlı olsun Çilen yeni başlıyor..

agackakan
13.11.2015 11:04:56
haberin varmı sivas haftaya ssk acıl tasınıyor servıs tasınıyor..sadece polıklınık kalıyor. vatana mıllete hayırlı olsun Çilen yeni başlıyor..yolu olmayan otobusu olmayan yere gıtmek zorundasın mr yok anjıo yok sureklı doktor yok doktorun bır orada bır burada takıp et dur.. cok mu gereklı ıdı tek hastane...asker hastanesı gıttı gogus hastanesı gıttı.. numune gıttı ssk gıttı kaldınmı tek hastaneye...ne zaman uyanacaksın arsaların kapıs kapıs parsellernmıs satısa cıkmıs numunenın statın kepcelının ssk nın yakında fıdanlıgın arazılerı kıme peskes cekılıyor gorursun..

tolga
13.11.2015 23:27:01
şehir göz göre göre eriyor ve küçülmeye devam ediyor, yuzde altmış oy vermiş bu millete bunu müstahak görenlere ne demeli bilmiyorum,,,, pes diyorum ve ilkbaharda bu şehirden göçeceğim inşallah,

Yusuf Kul
17.11.2015 07:06:56
bu haberler yeni ortaya çıkmadı, bunu tüm sivas biliyor. buna rağmen %70 e oy verenler açıklama yapsınlar yada oturup %30 dan haklarını helal etmesini istesinler.

sefilix
21.11.2015 10:17:40
çok güzel avm olur valla. stadın yerine de avm yapmak lazım oradan alltan tünelle birleştireceksin. hastaneye gelince kardeşim işte önleyici sağlık tedbiri diye bir şey var. dikkat edin hastalanmayın. bu kadar basit. daha ne yapsın yöneticilerimiz. biz memnunuz kardeşim. bence yıkılabilir. hatta öndeki sgk binasıda yıkılmalı. tamam yeni tadilat yapıldı ama olsun. kaz gelecek yerden tavuk esirgenemz demiş atalarımız. şehrimizn menfaati neyse o olmalı. benim şahsen teklifim avm yapılması. ülkemizdeki avm lerin genel sorunu ulaşım. buraya yapılırsa ulaşımı kolay olur. illa hastane diyorsanız avminin bir yerini tıp merkezine verebilirler. ücret dahilinde gider sivaslı. birde demiryolları fabrikası sorunu var. ne o öyle şehrin içinde kalmış hurdalık gibi. onuda yozgata taşısınlar. hem hızlı ternizm de var yozgattanda geçiyor yarım saatte işçiler yozgatta olur. onun yeride çok güzel. her şey yapılır. tokimiz oraya ne binalar diker. emeklilere ve asgari ücretle çalışanlara verirler orada yapılacak toki evlerinden. avm yede yakınya bol bol gezerler. ha aldıkları maaşla avm den alışveriş yapamazlar bol bol gezerler demeyin artacak maaşlar. durmak yok. ileri olumlu düşünmek lazım. aklıma gelmişken altı mutlaka otopark olmalı.