SİVAS POSTASI´nı Susturamazsın!

SİVAS POSTASI´nı Susturamazsın!

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin ?Bilgi ve belgelere dayalı? haberlerini susturmak için her yolu deneyen Başkan AYDIN, bir biri ardına hayal kırıklıkları yaşıyor. Gazetemiz sahibi ve iki yazarı hakkında suç duyurusunda bulunan AYDIN´ın şikayeti yersiz bulunarak

SPHM ÖZEL HABER

Ak Parti´nin 24 Haziran seçimlerindeki oy kaybının yegane nedenlerinden biri olan Belediye Başkanı SAMİ AYDIN eleştirilerin odağında. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın Ak Parti felsefesini zerrece yerini getirmeyen AYDIN´ın, özellikle kendi icraatlarını eleştiren SİVAS POSTASI´na iftira atma yollu atakları yüzünde paralandı.

Gazetemiz sahibi ve 2 yazarı hakkında 2015 yılında suç duyurusunda bulunan AYDIN´ın, alel acele 2016 yılında da aynı suç duyurusunun ısrarla takip etmesi değişik kuşkuları kamuoyunda uyandırmaya devam etmişti.

Hakkında FETÖ iltisaklı insanlarla içli dışlı olma, KİMSE YOK MU DERNEĞİ´nin KURBAN AFİŞLERİNİ LED ekranda yayınlama gibi pek çok bilgi ve belgeye dayalı iddia söz konusu iken, FETÖ nün mağduru ve FETÖ ile yıllardır savaşan SİVAS POSTASI GAZETESİ yazarlarını değişik şekilde iftiralı şikayetler etmesi hala gizemini korumaya devam ediyor.

Sami AYDIN´ın 2015 yılındaki şikayetini yersiz görülüp kovuşturmaya yer olmadığı kararının verilmesi haberlerimizin ve duruşumuzun ne denli sağlam olduğunun da bir göstergesi olarak kayıtlara geçmesi, özgür basın adına memnuniyet oluşturdu.



Anahtar Kelimeler: SİVAS POSTASI Susturamazsın