SİVAS POSTASI´nın Bir Hukuk Zaferi Daha

SİVAS POSTASI´nın Bir Hukuk Zaferi Daha

Halk adına ilkeli ve onurlu bir görev ifa eden SİVAS POSTASI GAZETESİ, bir biri ardına HUKUK ZAFERLERİ kazanmaya devam ediyor.

SPHM ÖZEL HABER

İlkeli ve onurlu yayıncılık yapan SİVAS POSTASI GAZETESİ, Sivas Halkı tarafından özel olarak takip edilip takdir edilmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz zamanlarda STSO Başkanı Osman YILDIRIM, gazete yayınlarını susturmak ve mobbing uygulamak için pek çok hamle yapsa da dik duruşu ile buna taviz vermeyen SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin haklılığı zaman geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor.

YILDIRIM´ın kamuoyuna yansıyan pek çok olumsuzluklarını ?belden aşağı vurmak etik değil? diye yayına almayan SİVAS POSTASI´nın vu civanmertliğinden hisse alma becerisini YILDIRIM´ın ise gösterip göstermediği bilinmiyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin YILDIRIM ile ilgili yaptığı bir haberde ?bankalar ile sorunu? olduğu haberi yapılmış ve YILDIRIM, gazeteyi mahkemeye vererek BANKALAR ile bir sorunu olmadığını dile getirmişti.

SİVAS POSTASI GAZETESİNE ulaşan pek çok evrak ise bunun  aksi olduğunu göstermekte.

Etik ilkeler hassasiyeti nedeniyle elimizde olan lakin yayınlamadığımız evrakları,kamuoyu ile paylaşmıyor ve haberimizin doğruluğunu ilan ediyoruz.