Tarih: 17.04.2017 20:17

Sivas Rekor Kırdı

Facebook Twitter Linked-in

 

    TÜRKİYE bir seçimi daha barış ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirirken, Sivas seçimlerinde belirleyici iki aktörün yine Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK olduğu görüldü. GÜRÜN başta olmak üzere neredeyse bütün ilçe ve beldelere giderek halkla bütünleşen İsmet YILMAZ, büyük ilgi ile karşılandı.

Aynı şekilde de Sivas´ın en etkin milletvekillerinden Habip SOLUK´un başta ZARA olmak üzere nerdeyse bütün ilçelerde etkin bir seçim çalışması yaptığı gözlemlendi.

SİVAS´ta yüksek bir EVET çıkmasında bu isimlerin etkinliği gözle görülür bir şekilde öne çıkarken, başta Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olmak üzere, yereldeki teşkilatların halkla bütünleşmede başarı gösteremedikleri gözlemlendi.

Şehirde eleştirilerin odağında olmaya devam eden Belediye Başkanının  da referandum sonuçlarında bir etkisinin olmadığını dile getiren tarafsız gözlemciler, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın isminin EVET oylarında birinci belirleyici etkiye sahip olduğu, ardından da Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK´un seçim başarısını etkiledikleri vurgulanıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —