Sivas Rekor Kırdı

Sivas Rekor Kırdı

Bütün TÜRKİYE´de olduğu gibi SİVAS´ta da referandum sükunet içinde gerçekleştirildi. Sivas seçimlerinde belirleyici iki aktörün Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK olduğu gözlemlendi.

 

    TÜRKİYE bir seçimi daha barış ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirirken, Sivas seçimlerinde belirleyici iki aktörün yine Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK olduğu görüldü. GÜRÜN başta olmak üzere neredeyse bütün ilçe ve beldelere giderek halkla bütünleşen İsmet YILMAZ, büyük ilgi ile karşılandı.

Aynı şekilde de Sivas´ın en etkin milletvekillerinden Habip SOLUK´un başta ZARA olmak üzere nerdeyse bütün ilçelerde etkin bir seçim çalışması yaptığı gözlemlendi.

SİVAS´ta yüksek bir EVET çıkmasında bu isimlerin etkinliği gözle görülür bir şekilde öne çıkarken, başta Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olmak üzere, yereldeki teşkilatların halkla bütünleşmede başarı gösteremedikleri gözlemlendi.

Şehirde eleştirilerin odağında olmaya devam eden Belediye Başkanının  da referandum sonuçlarında bir etkisinin olmadığını dile getiren tarafsız gözlemciler, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın isminin EVET oylarında birinci belirleyici etkiye sahip olduğu, ardından da Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK´un seçim başarısını etkiledikleri vurgulanıyor.

 



Anahtar Kelimeler: Sivas Rekor Kırdı
kenan al
18.04.2017 08:22:32
en büyük etken MHP nin oyları olmuştur.

taner
19.04.2017 00:41:24
SİVAS ARTIK ÖDÜLLENDİRİLMELİ, GENÇLERE KADRO AÇILMALI İŞ VERİLMELİDİR, BELEDİYE BİLE DAHA HALA 100 KİŞİ BİLE İŞE ALMADI ASGARİ ÜCRETLİ BİLE OLSA VER ÜCRETİ DOLDUR GENÇLERİ İŞE, CEBİNDEN NE ÇIKIYOR, YAZIK BU ŞEHRE , GENÇLER İŞSİZ GEZİYOR,,

Yusuf Kul
20.04.2017 04:32:39
15 senedir akp ye verilen destekle gelinen sonuç ortada. yine avucumuzu......

Yekta
21.04.2017 12:42:47
Seçimim Tek Galibi RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR