Sivas Şairlerin Otağı

Sivas Şairlerin Otağı

Şairlerin, ozanların, söz sultanlarının otağı olan SİVAS, kültür hayatımıza katkılar sunmaya devam ediyor.81 yaşında olmasına rağmen okumadan yazmadan geri durmayan Mahmut CAMCI ikinci kitabını yayınladı.

 

SPHM ÖZEL HABER

?GÖL YERİNDEN SU EKSİK OLMAZ? darbı meseli SİVAS´ta ete kemiğe bürünmeye devam ediyor. Asırlardır şiir mayası bu topraklarda var olurken, bu söz sevdasının yarenleri, hangi yaşta olurlarsa olsunlar bu güzel çeşmeyi akıtmaya devam ediyorlar.

GÜRÜN Suçatı Mahallesinde yaşayan Mahmut CAMCI´da bunlardan biri. 1938 doğumlu olan Mahmut CAMCI hissettiklerini kaleme alarak kitaplaştırıyor.

Çevresinde ?AŞIK KİRAZİ? olarak tanınan ve sevilen Mahmut CAMCI, ikinci kitabını da yayınladı. Şiirlerini ?GÖZYAŞIMIN GÖKPINARI? isimli kitapta toplayan AŞIK KİRAZİ, kendine has samimi uslubu ile dikkat çekmekte.

Birlik ve beraberlik içerikli şiirler, vatan ve millet sevgisi yanı sıra, doğal güzellikleri de içermekte. Her mısra ince ince okunduğunda, bu toprakların kardeşlik ve samimiyet rayıhasının ortaya çıktığı gözlemlenmekte.

ASİTAN KİTAP´tan çıkan eserde 132 tane şiir yer almakta.



Anahtar Kelimeler: Sivas Şairlerin Otağı