Tarih: 27.02.2017 20:24

SİVAS Seçime Odaklandı

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS Ak Parti, halka ünsiyet kurmada yeterince başarı gösterememekle eleştiri alıyor. Halkta karşılığı olmayan pek çok ismin Ak Partide yönetici olduğu kamuoyunda dile getirilirken, seçilir seçilmez ortadan kaybolan Vekil Selim DURSUN´da eleştirilerin odağında.

Şehrin ANKARA bağlamlı sorunlarının çözümünde etkin olan Bakan YILMAZ ve Milletvekili Habip SOLUK´un tabanda karşılık bulan iki isim olduğu her fırsatta Ak Parti tabanında dile getirilen bir konu olarak duruyor.

Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ´ın,Sivas ile ilgili her konuda insiyatif alarak şehrin beğenisini toplarken, Habip SOLUK´un da özelikle LOJİSTİK KÖY ve Hızlı Tren hususunda önemli hizmetlerinin olduğu biliniyor.

Hemen hemen bütün şehirlerde referandum çalışmaları konusunda ivedi gayretler görülürken, Sivas´ta bu bağlamda hali hazırda bir çalışmanın hatırı sayılır oranda ortaya çıkmadığı vurgulanıyor.

Yerelde Ak Parti içerisinde toplumda tabanı olmayan isimlerin ağırlıkta olduğu ve bu isimlerle ?EVET? propagandasının zor olduğu görüşleri dile getiriliyor.

Toplum tarafından kabul görmeyen isimler ile seçim çalışması ortaya konulması durumunda ?HAYIR? oylarının tavan yapacağı kulislerde konuşulan konuların başında geliyor.

Ak Parti kulisleri ise biran önce Bakan YILMAZ ve Vekil SOLUK´un sahaya inerek çalışma yapması gerektiğini dile getiriyorlar.

Bakan YILMAZ ve TBMM´nin en önemli isimlerinden Habip SOLUK´un halk nazarında çok olumlu yerlerinin olduğu ve bu iki isim haricinde bulunan pek çok ismin ise sahada bir etkiye sahip olamayacakları vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —