Sivas Sevindi Birileri Üzüldü

Sivas Sevindi Birileri Üzüldü

YILMAZ´ın kabinede görev alması SİVAS´ta büyük bir sevinç ile karşılandı. Sivas YILMAZ´ın Bakanlığını beklerken, kabine açıklanmadan günler önce, Ak Parti içerisindeki bir gurubun, YILMAZ´ın kabinede yer alamayacağı haberlerini yaydıkları gözlemlendi.

 

Sivas´ın Meclis´teki gururu olan İsmet YILMAZ, yeni kabinenin en önemli Bakanlıklarından birine getirildi. TBMM Başkanlığı zamanında da başarılı bir performans sergileyen YILMAZ´a, Sivaslılar büyük teveccüh gösteriyorlar.

Şaibeye bulaşmamış ismi ve dürüst kişiliği ile tanınan ve sevilen YILMAZ´ın, Bakan olmamasını isteyen bir gurubun Sivas´ta, YILMAZ´ın kabinede olmayacağı söylentilerini yaymaları hoş karşılanmadı.

Ak Parti içerisinde mevcut olan bu gurubun, YILMAZ´dan rahatsız oldukları biliniyor. Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın etkin olmasından dolayı, Ak Parti il teşkilatını ele geçirme emellerini gerçekleştiremeyen bu klik yapının, YILMAZ´ın Bakan olması ile şoka uğradıkları haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Kabinenin açıklanması sonrasında şok olan bu yapının, İl Başkanlığına nüfuz etme girişimlerini erteledikleri ve Bakan YILMAZ´ın yanında görünmeye çalıştıkları, alınan bilgiler arasında.

Ak Parti kaynakları, bu seçim zaferinden sonra Bakan YILMAZ´ın, Ak Parti Sivas teşkilatı içerisinde bir ayıklama yaparak, çalışmayıp dedikodu üreten pek çok ismi eleyeceğini dile getiriyorlar.



sefilix
29.11.2015 21:29:41
meclis başkanlığı bekliyordum ben şahsen ama buna da şükür ya hiç bakanı olmasaydı Sivasın. gerçi bazıları oldu da ne oldu falan diyebilir. koskoca hastane yapıldı hızlı tren gelecek stadımız yapıldı bitmek üzere... sonra daha bir sürü şey. aklıma gelmiyor ama olsun. kesin güzel şeyler yapıldı.. daha da yapılacak.