Sivas Siyaseti Kızıştı!

Sivas Siyaseti Kızıştı!

Ak Parti Genel Merkezi İLLERDE yaşanan oy kayıplarını masaya yatırdı. SİVAS´ta da epey bir oy kaybının yaşandığı verilere yansırken, bu oy kaybının en önemli sebeplerinden birinin BELEDİYE BAŞKANI Sami AYDIN´ın yanlış icraat ve sosyal ilişkileri olduğu AK

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´a halkın teveccühü giderek artarken, parti boyutunda önemli oy kayıplarının yaşandığı biliniyor. Ak Parti Genel Merkezi bu oy kayıplarını araştırıyor. İl İl çalışmalara girilirken, SİVAS AK PARTİ de aynaya bakmaya başladı.

Haber merkezimize dün gece gelen bir bilgi dikkate değer nitelikte.

Sivas Ak Parti içinde iki değişik gurubun oy kayıplarını analiz etmek için toplandıkları ve bir rapora son şeklini verdikleri öğrenildi.

OY kayıbının en önemli sebebinin BELEDİYE BAŞKANININ yanlış adımları olarak gören bazı AK PARTİLİLER, Sami AYDIN ile ilgili hazırladıkları bir dosyayı Mahir ÜNAL´a iletecekleri bilgileri öğrenildi.

Başta kişiye özel imar, ibadet alanının konuta çevrilmesi, belediyede niteliksiz insanlara üst görev verilmesi, Ak Parti felsefesinden uzak geçmişteki sosyal ilişkiler,Belediye Meclis üyelerinden bazılarının geçmişi, Başkanın kendi işindeki büyüme gibi başlıklardan oluşan dosyanın Pazar günü tamamlanacağı ve en kısa zamanda Mahir ÜNAL´a iletileceği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Sivas Siyaseti Kızıştı
Boran Hikmet
28.06.2018 13:17:15
Üniversite ile alakalı dosyalar verildimi acaba

sinan korkmaz
29.06.2018 11:47:56
oyumuz reise helal olsun ama samiyi aday gösterirse ak partiye oy yok daha sami çığrından cıktı çok iddia var hakkında