SİVAS ŞOKTA!

SİVAS ŞOKTA!

CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın talimatı ile 21 NİSAN´da İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI´nın Yayınladığı GENELGE ile bütün resmi ve özel iftar davetlerinin yasaklamasına rağmen 30 NİSAN´da ÖZBELSAN´da bir İFTAR daveti verilerek yasağın baltalandığı netleşti. DEVLET olma ada

SPHM ÖZEL HABER

TÜRKİYE salgın ile savaşırken, DEVLET önemi tedbirler alarak DEVLET olmanın gereğini yerine getirmesi ile takdir topladı. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, BİLİM KURULUNUN tavsiyesi ile 21 NİSAN´da bütün bir araya gelmeleri, iftarları, toplantıları yasaklarken, SİVAS´ta tuhaf bir biraraya gelme yaşandı.

ÖZBELSAN Binasında 30 Nisan PERŞEMBE GÜNÜ, DEVLETE rağmen bir iftar davetinin gerçekleştiğini Belediye Başkanı Hilmi BİLGİN ve ÖZBELSAN GENEL MÜDÜRÜ Ahmet KUZU´nun, geçtiğimiz gün basın toplantısısnda itiraf etmeleri şok etkisi oluşturdu.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ı zamanında ?eşekle protesto? ederek ülkede küçük duruma düşürmek için kent meydanında protesto edip halkı galeyana getiren Ahmet KUZU´nun, bu iftar davetini itiraf edip, ?gerekirse yine veririm? demesi hayret ve ibretle karşılandı.

Herkese örnek olması gerekenlerin böyle pervasızca yapılan yanlışı gururla ifade etmeleri de hala anlaşılamadı.

DEVLET olma gereği ve adabına yakışmayan bu tür bir hareketin CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINA Devlet İRADESİNİ temsilen?MİT ve EMNİYET? tarafından mecburen iletildiği sanılıyor.

 



Anahtar Kelimeler: SİVAS ŞOKTA