Sivas Tepeden Tırnağa Değişmeli!

Sivas Tepeden Tırnağa Değişmeli!

Yaklaşık 3 aydır Bakan İsmet YILMAZ´ın kabinede olmayacağını köşe bucak dillendirerek şehirde YILMAZ karşıtı bir atmosfer oluşturan Ak Parti içindeki etkin bir gurup, yeni kabinenin açıklanması akabinde adeta şoka girdiler.

 

SPHM Özel Haber

Ak Parti içinde etkin olan bazı çok önemli isimlerin birkaç aydır Bakan İsmet YILMAZ´ın kabinede olmayacağını kamuoyuna pompalayarak algı oluşturdukları herkes tarafından biliniyor. Hatta Bakan YILMAZ´ı şehir kamuoyunda küçük düşürme hamleleri de yapan nice etkin yerel siyasi ismin, YILMAZ´ı olumsuz anlamda eleştirerek eleştirel hale getirmeye çalışmalarının herkes tarafından açıklıkla bilindiği vurgulanıyor.

Yeni kabine açıklanır açıklanmaz adeta şok geçiren Ak Parti Sivas teşkilatları içinde yuvalanan ihaleci,vurguncu AKP´lilerin neredeyse kalp krizi geçirmek üzere oldukları bilgilerine ulaşıldı. Yüzlerinden düşen bin parça olan AKP´lilerin, Bakan YILMAZ´ın kabinede olmasından rahatsızlık duymaları ?şunlara ambulans çağıralım yoksa kriz geçirecekler? esprilerinin yapılmasına neden oldu.

İsmet YILMAZ´ın kabinede olmasından çok mutlu oldukların ı ifade eden SİVASLILAR ise, 81 vilayet içinde SİVAS´a bir bakan verilmesinin şehir adına memnuniyet oluşturduğunu dile getirdiler.

Bakan YILMAZ´ın teşkilatlar yenilenmesinde ise şehir yöneticilerini tepeden tırnağa değiştirmesi kamuoyunda arzulanana konuların başında geliyor.