SİVAS Yarınlara Hazırlanıyor

SİVAS Yarınlara Hazırlanıyor

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kitap Günleri süresince, özel oluşturduğu 10 kişilik bir kültür ekibi ile gün boyu bütün etkinliklerde yer aldı.

 

4 Eylül etkinlikleri içerisinde yer alan Sivas Kitap Günleri, Sivas´ın geleceğinin şekillenmesine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü yazarların şehre akın ettiği, Sivas´ın Kaşıkçı Elması Buruciye Medresesine akın akın insanların söyleşilere koşuğu tarihi günler, bir birinden güzel etkinliklerle muhteşem görüntülere neden oluyor.

Sivas´ın yüzünü ağartan bu önemli kültür günleri nedeniyle, bir hafta boyunca görev alacak 10 kişilik özel bir kültür ekip kuran İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hafta boyu etkinliklerin her alanında yer almaya özen gösteriyor.

İmza günleri, söyleşiler gibi pek çok dev çalışmanın yapıldığı yerlerde gün boyu şehrin tanıtımı ve kültürel kazanımlarına katkı sunmak için mesai kavramı gözetmeden canla başla koşuşturan Milli Eğitim Kültür ekibi, duyarlı pek çok insan tarafından takdir topladı.

Sivas´ın yarınlara hazırlanması yönünde başlattığı "Eğitimde Sivasi Hareketi" nedeniyle ülke genelinde de taktir toplayan Sivas Milli Eğitim Müdürlüğ´nün, şehrin irfani değerlerini eğitimle bütünlemeye bu sene de devam edeceği belirtildi.

Bu yıl ilk defa, 10 kişilik kültür ekibi ile sahada yer alan il Milli Eğitim´in, gelecek yıl da çok önemli çalışmalarla şehrin tarihi anlarına önemli katkılar sunmayı hedeflediği ifade edildi.