Tarih: 04.09.2015 21:53

Sivas Yeni Sürece Kilitlendi

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas seçimi konuşurken, Sivas Postası Gazetesi gündemi belirlemeye devam ediyor. Haber kaynaklarımızdan alınan bilgiler ise şehir kamuoyunu şok edecek nitelikte. Geçen haftalarda gündeme getirdiğimiz, Genel Merkez´in anket çalışması yaptığı gerçeği, yavaş yavaş kamuoyuna sızmaya başladı.

??Kimi vekil görmek istersiniz? sorusunun sorulduğu gizli anket çalışmasında, Sivas için ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Sonuca göre, eski listede var olan 4 vekil adayının ismi olmazken, bir tek İsmet YILMAZ´ın isminin listede yer aldığı belirtiliyor.

Yapılan Genel Merkez anketinden Sivas İl Teşkilatının dahi haberi olmadığı bilinirken, şehir kamuoyunun genel eğiliminin tabanı olan adaylardan yana olduğu belirtiliyor.

SİVASLI seçmenin ise 7 Haziran listesindeki isimleri istemediği biliniyor. Olası aynı liste durumunda seçim sonucunun AK PARTİ 1, MHP 2, CHP 2 şeklinde sonuçlanacağı Sivaslılarca dile getiriliyor.

TBMM Başkanı İsmet YILMAZ haricinde diğer adayların toplumsal tabanda karşılıklarının olmadığı ve olası aynı isimlerle seçime gidilmesi durumunda AK PARTİ´nin SİVAS´ta tam bir hezimet yaşayacağı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —