Sivas Yeni Sürece Kilitlendi

Sivas Yeni Sürece Kilitlendi

SİVAS POSTASI Haber Merkezi´nin ulaştığı bilgiler herkesi şok edecek mahiyette.Ak Parti genel Merkez´in, pek çok ilde ?kimi vekil görmek istersiniz? anketinden Sivas´ın eski listesindeki 4 ismin de yer almadığı bilgisine ulaşıldı.

 

Sivas seçimi konuşurken, Sivas Postası Gazetesi gündemi belirlemeye devam ediyor. Haber kaynaklarımızdan alınan bilgiler ise şehir kamuoyunu şok edecek nitelikte. Geçen haftalarda gündeme getirdiğimiz, Genel Merkez´in anket çalışması yaptığı gerçeği, yavaş yavaş kamuoyuna sızmaya başladı.

??Kimi vekil görmek istersiniz? sorusunun sorulduğu gizli anket çalışmasında, Sivas için ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Sonuca göre, eski listede var olan 4 vekil adayının ismi olmazken, bir tek İsmet YILMAZ´ın isminin listede yer aldığı belirtiliyor.

Yapılan Genel Merkez anketinden Sivas İl Teşkilatının dahi haberi olmadığı bilinirken, şehir kamuoyunun genel eğiliminin tabanı olan adaylardan yana olduğu belirtiliyor.

SİVASLI seçmenin ise 7 Haziran listesindeki isimleri istemediği biliniyor. Olası aynı liste durumunda seçim sonucunun AK PARTİ 1, MHP 2, CHP 2 şeklinde sonuçlanacağı Sivaslılarca dile getiriliyor.

TBMM Başkanı İsmet YILMAZ haricinde diğer adayların toplumsal tabanda karşılıklarının olmadığı ve olası aynı isimlerle seçime gidilmesi durumunda AK PARTİ´nin SİVAS´ta tam bir hezimet yaşayacağı vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Sivas Yeni Sürece Kilitlendi
Muarız
5.09.2015 01:15:26
Konuyla ilgisi olabilir: 1. "Etkili biri olmak için sonsuz durağanlık" parti ideolojisi midir? İ.Y. 2.TürkTelekom Yurt Hizmetlerinden yararlanmak için nereye baş vurmamız gerekiyor? Aramızda ÜLFET sağlamanın başka yolları var mı? H.B. 3. Konaklama giderleri diye bir harcama kalemi olabilir mi? A.Y. 4. Haftada iki gün çalışarak Genel Müdürlük nasıl yapılır?S.D. 5. Şezlongda yatarken adaylık teklif edilmesine mukabil mescitte adaylık teklifi alanlar var mı?Y.Ö.

taner
5.09.2015 01:32:25
başbakan ve akp yönetimi Sivas postasını okusa emin olun en doğru kararı verirler , başka bir şeye gerek yok, ankete bile gerek yok, kaybedilen kentlerdeki mahalli gazetelere iyi bakılmalı, her şey apaçık anlaşılıyor,

Necmi ali doğan
5.09.2015 03:40:01
Oteki üçünü anladim da 3 seçimdir canla başla çalışan ve bölgesinde toplumsal tabanı olan Adem Yıldırım´i da buraya koymak hiç adaletli bir yaklaşım değil. Ayrıca secilme şansı çok düşük olan 5. siranin bir fedakarlık sirasi olduğunu bilmek lazım.

HASAN
5.09.2015 16:36:31
Sivasta sayın Ahmet ÜSTÜNDAĞ hocam mhpden aday olduğunda akp 3. vekılıde unutsun.

ibrahim sergen
8.09.2015 14:44:00
Bu seçimde İbrahim Coşkun´ u aday olarak görmek istiyoruz....

ruhi su
15.09.2015 09:23:21
ahh be akp bu mevcut adaylarla yola çıkarsan sonuç daha kötü olacak himi bilgini artık istemiyoruz adam çok itici yaaa bi kere ortaklıklarını herkes biliyor ismet yılmaz adam efendi gibi de o da ithal aday nedir sivasıın bu ithallerden çektikleri ismet yılmaz sivas ne yaptı avaneleri gelip sivas ta hava yapıyor bir de aday çıkarmaya kalktılar savcı mavcı! havanızı aldınız. diğer üçün ismini bile almıorum herşey ortada sd kim ya ay kim yö kim??? eyyy akp sivası sev sivas sevdalısı aday koy yoksa bizden oy YOKKKKKKKKK!!!!!!