Tarih: 19.09.2014 22:17

Sivas Bu Yarışmayı Konuşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Bütün şehir bir sosyal sorumluluk projesi olan “Yetenek Sensin Sivas” yarışmasını bekliyor. Sivas tarihinde ilk olan bu kapsamlı organizasyonun, şehrin tıkanmışlığını açacağı vurgulanıyor. Kangal Köpeği ve Otel yangını arasına sıkışan Sivas’ı, ülke gündemine taşıyacak olan organizasyon, şimdiden gündemi belirliyor.

 Sivas’ın kültür sanat kanalı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Vizyon 58, dudak uçuklatacak bir ilk ile şehri tanıştırmaya doğru ilerliyor. Her türlü yeteneği tespit edip şehrin kazanımına sunmayı hedefleyen etkinliğin başvuruları başladı. 22 Eylül ile 22 Ekim tarihleri arasında alınacak başvurulara yeteneği olan herkesin katılması bekleniyor.

Sivas’ın en çok izlenen televizyon kanalı Vizyon 58, Sivas’ı çok değişik bir program ile gündeme taşıyor. Kültür, sanat ve turizm daralmışlığının açılmasına katkı sunacak olan yetenek yarışması, her kesim tarafından ilgiyle takip ediliyor.

“Yetenek Sensin Sivas” başlığında halkın karşısına çıkacak olan programda, her yaş gurubundan insanın yeteneklerini jüri önünde icra edeceği belirtildi.

Sivas’ta ilk olan bu gayretin her kesim tarafından taktir ile karşılanması ise, çok olumlu neticeleri beraberinde getirmeye devam ediyor.

Kangal Köpeği ve Otel yangını ile anılmak istemediklerini dile getiren pek çok Sivaslı, VİZYON 58’in bu büyük projesinin diğer çalışmalara örnek teşkil edeceğini ifade ediyorlar.

Başarılı bir juri, sürpriz konuklar ve devasa bir organizasyonla Sivas’a büyük heyecan yaşatacak olan Vizyon 58’e, her kesimin büyük destek vermesi bekleniyor.

Konu ile ilgili görüşlerine baş vurduğumuz Sivaslı aydınlar, bunun Sivas için bir dönüm noktası olduğunu ve eğer bu proje başarı ile neticelenirse, şehrin daha önünü kimsenin kesemeyeceği dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —