SİVAS HALKI HAMUR YİYOR

SİVAS HALKI HAMUR YİYOR

Sivas´taki fırınlarda üretilen ekmeklerin denetlenip denetlenmediği merak ediliyor. Ekmeğin yüzünün pişirildiği içinin ise hamur olduğu adeta kural halini almışken, vatandaşın sağlığı ile oynayan fırınlara neden izin verildiği bilinmiyor.

SPHM ÖZEL HABER

Sivas adeta hamur yiyor. Somun ekmek olarak üretilen ekmeğin içinin tamamen yenmeyecek oranda hamur olduğunu belirten tüketiciler, halkın sağlılığı ile adeta dalga geçen bu tür üretimlere neden müsaade edildiğini, merak ettiklerini ifade ediyorlar.

Sivas´ta ekmek üreten fırınların bir çoğundan alınan ekmeklerin içlerine bakıldığında topaç topaç hamur elde edildiğini belirten bir çok insan, bu yönde ya eğitim verilmediğini yada suiistimallerin olduğunu dile getiriyorlar.

Ankara´da üretilen özellikle halk ekmeklerin getirilerek Sivas´ta somun ekmek üreten fırınlara birer adet dağıtılıp ekmeğin nasıl güzel üretildiğinin gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken tüketiciler, vatandaşa kaliteli ürün sunma konusunda maalesef Sivas´ın iyi yerde olmadığını ifade ediyorlar.

Halka, adeta hamur ekmek yediren fırınlar hakkında şehrimiz yetkililerinin neden sessiz kaldıkları ve bunu yapanların neden engellenmediği merak oluşturuyor.