SİVAS HAREKETE GEÇMELİ!

SİVAS HAREKETE GEÇMELİ!

SİVAS’ta bazı resmi kurumlarda ağır aksak var olan “ sıfır atık” bilincinin yaygınlaştırılarak bütün şehri kapsaması bekleniyor.

SPHM ÖZEL HABER

AVRUPA’da adeta devlet meselesi olan ve bundan da epey fayda görüldüğü bilinirken, TÜRKİYE’de de bu mantığın yavaş yavaş hayata geçtiği gözlemleniyor.

SİVAS’ta ise bu konuda yeterince gelişme olmadığı bilinirken, birkaç resmi kurum haricinde bu düşünceye yeterince önem verilmediği bilgileri geliyor...

DUYARLI insanlar “SIFIR ATIK”  projesinin bütün sitelerde hayata geçmesinin pekala mümkün olduğunu belirtiyorlar

APARTMANLARDA, apartman görevlilerine yöneticiler denetiminde “SIFIR ATIK” toplama aparatlarının verilerek belli günlerde toplanıp, geri dönüşüme kazandırılıp,hem girdi hem de çevre temizliğine önemli katkı sunulacağı görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS HAREKETE GEÇMELİ!
Nuri Çayır
8.04.2021 11:01:34
İfade ettiğiniz minvallerin dışında Sivasta ciddi manada SIFIR ATIK projesi uygulanması için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Ancak yeterli midir asla değildir. Bu konuda gelişim dönüşüm her daim olacaktır her ne kadar zirve olmasa da çok kapsamlı olarak çalışmalar yapılmaktadır. Örnek çalışmalar mevcuttur. Yapılan bu çalışmalar ile Daha da seviye atlayarak Sivasta geri dönüşümle alakalı ciddi gelişmeler sağlanmış ve SIFIR Atık projesi bilinçlendirme çalışmaları yaygın eğitim kurumlarında verilmektedir. Duyuru ve ilanlarla bilinçli topluluk hedeflenmiştir. Kapı kapı gezilmiş vatandaşlara broşür dağıtılmış birebir bilgiler verilmiştir. Alışılagelmiş her şeyin çöp görüldüğü ülkemizde duyarlılık ve bilinçlendirme sizlerinde büyük oranda katkıları ile sağlanacağına eminim. Bu vesileyle daha yapıcı ve yönlendirici insanlara o şevki verecek haberler yapmanız ilimiz insanını duyarlılık konusunda daha verimli hale getirecektir. Esenlikler dilerim.