Tarih: 25.10.2022 21:21

SİVAS HEDEFE ODAKLANDI!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER
Haber;Etem Gölbaşı

SİVAS, eğitimde yaşadığı tek düzeliği ve rutini aşmanın yollarını arıyor. Geçtiğimiz günlerde ise VALİLİĞİN ve İl Milli Eğitimin ortaya koyduğu "HEDEF PROJESİNİN "imdada yetiştiğini belirten eğitimciler, "şehrin eğitimi için tam ümidimizi kesmişken HEDEF'in yeniden ümitleri dirilttiğini" belirttiler.

SİVAS'ın bir zamanlar olduğu gibi ORTA ANADOLU'da belirleyici bir konuma yükselmesi için eğitimde öncü adımlar atması gerektiğine vurgu yapan pek çok deneyimli eğitimci "2019 yılına kadar eğitimde önemli gayretler için mücadele edildiğini lakin geçtiğimiz 3 yılda ise önemli başarılar elde edilemediği" görüşlerini ifade ediyorlar.

Yeni oluşturulan ve bir felsefesi olduğu vurgulanan HEDEF PROJESİ için bütün okullar çalışmalara başlarken, "NESNEL veriler üzerinden" değerlendirmelerin yapılacağı ve başarı ve başarısızlığın tespit edilip o yönde şehrin eğitim yapılanmasının düzenleneceği belirtiliyor.

Görüşlerini baş vurduğumuz eğitimciler ise , bu projeye herkesin dört elle sarılması gerektiği görüşlerini dillendiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —