SİVAS İÇİN HEP DEVREDE

SİVAS İÇİN HEP DEVREDE

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ, Sivas ile ilgili her konuya müdahil olmaya devam ediyor. Sivas’ın kalkınması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan YILMAZ, Yıldız Dağı ve Cumhuriyet Üniversitesine kurulma aşamasına gelen ileri teknoloji Ar-G

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ, Sivas ile ilgili her konuya müdahil olmaya devam ediyor. Sivas’ın kalkınması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan YILMAZ, Yıldız Dağı ve Cumhuriyet Üniversitesine kurulma aşamasına gelen ileri teknoloji Ar-Ge çalışmalarına büyük destek veriyor.

 Sivas’ın kalkınması için elinden geleni yapan kabinedeki Sivaslı tek Bakan olan İsmet YILMAZ, işlerinin yoğunluğuna rağmen Sivas için çaba göstermeye devam ediyor. Müsteşarlığı zamanından beri Sivas ile ilgili her çalışmayı yakından takip eden Bakan Yılmaz, Yıldız Dağı Kayak Merkezi Projesi için ilk katkıları o zaman sunmuştu. Yıldız Dağı Kayak Merkezi çalışmalarında iyi bir noktanın yakalandığı bilinirken, bunun diğer ayrıntıları için de önümüzdeki günlerde müjdeli haberlerin geleceği bilgisine ulaşıldı.

Yıldız Dağı projesi yanı sıra Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin teknolojik yenilenmesi içinde her an devrede olan İsmet Yılmaz, İleri Teknoloji Ar-ge, Nanofotonik, Teknokent ve yapılan Ar-ge çalışmalarını da yakından takip ediyor.

Cumhuriyet Üniversitesi ileri teknoloji Ar-Ge merkezinin Ar-Ge laboratuvarının hedeflerinin Üniversitede ve bölgede Ar-Ge düzeyini daha ileri bir düzeye taşımak TUBİTAK sanayi bakanlığı gibi diğer kamu kurumlarının verdiği proje desteklerinden ve uluslararası fonlardan ve Avrupa Birliği projesisteminden Üniversitenin daha fazla yararlanabilmesi için Üniversiteye büyük destek veren Bakan İsmet YILMAZ, Sivas için yeni her çalışma için mesai harcıyor.

Sivas’ın kalkınması için hazırlanan projelere duyarsız kalmaması ile de tanınan hemşehrimiz Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’ın tek derdinin kalkınmış bir Sivas olduğu belirtiliyor.

Bakan İsmet YILMAZ’ın çalışmalarını yakından izleyen Sivaslılar, Bakanımızın Sivas’a ilgisinden çok memnun olduklarını ifade ediyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda