Sivas Siyasetinde Seviyeyi Düşürdü

Sivas Siyasetinde Seviyeyi Düşürdü

Ak Parti’ye geçtiği günden bu yana Partiye karıştırmakla suçlanan Ahmet KUZU’nun bunca istenmemesine rağmen ayak diretmesi, Sivas siyasi hayatında alay konusu olmaya devam ediyor. Meydanlara eşekleri getirip, zamanında Ak Parti’yi eşekle

Ak Parti’ye geçtiği günden bu yana Partiye karıştırmakla suçlanan Ahmet KUZU’nun bunca istenmemesine rağmen ayak diretmesi, Sivas siyasi hayatında alay konusu olmaya devam ediyor. Meydanlara eşekleri getirip, zamanında Ak Parti’yi eşekle protesto edip ulusal basında rezil etme girişimini organize eden Kuzu’nun, şehir siyasetini bu güne kadar hiç olmadığı kadar berelediği belirtiliyor.

 Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU, Sivas siyasi hayatına getirdiği seviyesizlik ile eleştiri alıyor. Türkiye Partisi il Başkanlığı zamanda Başbakan Recep TAYYİP ERDOĞAN’ı Türkiye kamuoyunda küçük düşürmek için eşekleri Sivas Kent Meydanına getirtip ulusal basını sesleyerek Ak Parti’yi bütün ülkede küçük düşüren Kuzu, partide kabul görmüyor.

Süleyman DEMİREL vari bir politikanın da Sivas temsilcisi olduğu iddia edilen KUZU’nun bir an önce siyasetten çekilerek anıları ile yüzleşmesi gerektiği dile getiriliyor.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı zamanında Sivas’taki her işleyişe burnunu soktuğu iddia edilen Ahmet KUZU’nun, Süleyman SOYLU’nun restine rağmen neden hala siyasi hayatın içinde olduğu merak ediliyor.İl Başkanı Ziya ŞAHİN’e karşı gerçekleştirilen darbe girişiminin de içerisinde olan Ahmet KUZU, partide kabul görmeyenlerin en başında geliyor.