Tarih: 09.08.2017 11:29

SİVAS´a Bir İTİBAR Suikastı Daha

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS, bir takım açık ve gizli eller tarafından adeta itibar suikastına kurban ediliyor. Bundan birkaç yıl önce sırf siyasi hesaplaşma uğruna Eski Sanayi Sitesinde esnafı ayarlayıp kamera karşısına geçirip, ?burası yıkılırsa esnaf nereye s??türü ilkel açıklama ülke gündemine düşmüş aylarca SİVAS´ın itibarının katledilip komediye alınması duyarlı insanlarca eleştirilmişti.

Son b ir kaç gündür ise ulusal basın ve köşe yazarlarının gündeminden düşürmediği ?KIZILIRMAK´ta testis yiyen balık? bulundu iddiası konuşuluyor.

KIZILIRMAK´ta bilimsel anlamda yaşama şansı olmayan pirana türü balığın testis yemesi ve ırmağa girmeyin türü mesnetsiz açıklamaları SİVAS´ı ulusal anlamda komik duruma düşürüp itibarını zedelemeye devam ediyor.

Bazı yetkililerin ise açıklama yaparken daha dikkatli davranıp, bu şehri olumsuz anlamda gündeme getirmemeye özen göstermeleri bekleniyor.

SİVAS, kültür, sanat, tiyatro, bilimsel etkinlik,gelişmişlik,inanç turizmi, ozanlar, entelektüel yetkinlik ile ülke gündeminde yer edinmesi gerekirken, aslı astarı olmayan olumsuzluklarla iki yılda bir gündem olması,bir itibar suikasti olarak yorumlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —