Sivas´a Kim Sahip Çıkacak?

Sivas´a Kim Sahip Çıkacak?

Sivas-Ankara Uçak Seferlerinin olmaması vatandaşları mağdur ediyor. En azından HAFTA SONLARI olmak üzere uçak seferlerinin başlatılması gerektiğini dile getiren Sivaslılar, Türk Hava Yolları´nın yeterince uçağı bulunduğunu ve Sivas- Ankara uçak seferlerin

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, tuhaf bir garabet ile karşı karşıya. Ankara-Sivas uçak seferlerinin olmaması tepki çekiyor. Ankara´da işi olan pek çok insan, işlerini halletmek için saatlerce yolda zaman öldürürlerken, Ankara´da bulunan Sivaslılar da şehirlerine gelmek için kısa yol olan uçak imkanından yararlanamamanın ızdırabını yaşıyorlar.

Bakanlıklar, TBMM başta olmak üzere, en üst düzey Devlet Kuruluşlarının bulunduğu  Türkiye´nin kalbi olan Ankara´ya uçak seferlerinin neden başlatılmadığı merak ediliyor.

Ankara´da öğrenim gören Sivaslı öğrencilerde bu konudan bizar olduklarını ve ailelerini görmek için kısa tatil zamanlarını yollarda heba etiklerini dile getiriyorlar.

Cumhuriyet Üniversitesi akademisyenleri de biran önce uçak seferlerinin başlatılmasının Sivas´a geliş gidişleri kolaylaştıracağını ve şehri cazip hale getireceğini vurguluyorlar.

SİVASLILAR, kendi illeri dururken bazı zamanlar da KAYSERİ istikametini kullandıkları ve bunun da zaman ve ekonomik kayba neden olduğu biliniyor.

 



Anahtar Kelimeler: Sivas Sahip Çıkacak