Tarih: 24.06.2015 01:15

Sivasi Hareketi Bölgesel Birinciler Arasında

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün uygulamaya koyup titizlikle takip ettiği ?Eğitimde Sivasi Hareketi? meyvelerini il içinde vermekle beraber, İl sınırları dışında da beğeni ile takip ediliyor.

Eğitimde Sivasi Hareketi, değerler eğitimi yanı sıra içerisinde pek çok modern ve geleneksel işlevselliği barındırmakla da bir ilki temsil ediyor.

Kitap yayınları, paneller, konferanslar, bilimsel sergiler gibi pek çok çalışma ile bu yılı tamamlayan proje, eğitimcilerin de beğenisini aldı.

?Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri? ne ülke genelinde 5 kategoride 1047 başvuru yapıldığı ve elektronik ortamda yapılan değerlendirmeler sonucu 123 çalışmaya saha ziyaretleri yapıldığı ve saha ziyaretleri sonucunda 89 çalışmanın Bölgesel Birincilik Ödülü almaya hak kazandığı bilgine ulaşıldı.

Bu araştırma ve incelemede Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı ve çok önemli başarıların yakalandığı ?Eğitimde Sivasi Hareketi? nin de ödüle layık görüldüğü belirtildi.

Milli Eğitim kaynakları, asıl büyük çalışmaların gelecek yıl yapılacağı ve Sivasi Hareketinin, bütün ülkede parmakla gösterilen bir başarıya imza atacağını dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —