SİVAS´ı Şaha Kaldıracak

SİVAS´ı Şaha Kaldıracak

HIZLI TREN´in hayata geçmesi akabinde LONDRA´dan ÇİN´e uzanacak hattın tam ortasında bulunan SİVAS, altın çağını yaşayabilir. Şehrin, bütün değerleri ile bu gelişime hazır edilerek DÜNYA turizminin dikkatine sunulması arzulanıyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, nefesini tuttu ve Yüksek Hızlı Treni bekliyor. Zamanın Başbakanı Binali YILDIRIM ile birlikte Duble Yolların hayata geçmesine büyük emek harcayan hemşehrimiz Sivas Milletvekili Habib SOLUK´un HIZLI TREN çalışmalarını yakından takip etmeye devam ettiği öğrenildi.

Olağan dışı bir şey olmaz ise, 2019 sonunda test sürüşlerinin yapılacağı belirtilirken, YHT İstasyon alanına yine HABİB SOLUK´un girişimleri ile ?MİNİASİVAS? ın yapılacak olması ise SİVASLILAR tarafından takdir ile karşılanıyor.

Bu bağlamda SİVAS´ı Yüksek Hızlı Trene hazır hale getirmenin yolunun da hayata geçirilmesi arzulanıyor. Tarihi ve turizm alanlarının yeniden yorumlanarak dünya turizminin dikkatine çekecek hale getirilmesinin ise elzem olduğu yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Şaha Kaldıracak
reis
22.11.2018 17:41:37
2019 sonu 31 aralıkta test sürüşü 2022 de ise yolcu alımı, böyle işte sivas, ne kadar sahipsiz ne kadar gariban bi il, ankara-konya ve ankara-eskişehir, ankara-istanbul hızlı trenleriyle aynı anda hatta bazısından daha önce başlamıştı inşaat, 10 seneyi geçti malesef ama garibanlığın gözü kor olsun işte