SİVAS'ı KARA EYLÜL Bekliyor!

SİVAS

Duyarlı Tıp İnsanları, SİVAS için kötü bir durumun olduğunu ilan ediyorlar. ÇAĞEM'in dolduğu hatta diğer binalarda CORONA hastaları için yer ayrıldığını, günlük pozitif vaka sayısının ise 300'ün üzerinde olduğunu belirtiyorlar.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, CORONA'nın başladığı zamanın daha da ötesinde bir durum ile karşı karşıya. Seslerini duyurmak için var güçleri ile uğraşan TIP ADAMLARI korkunç bir gerçeği dile getiriyorlar.

ÇAĞEM'in dolduğunu, YOĞUN BAKIMDA yer olmadığını belirten tıp insanları günlük pozitif vaka sayısının da 400 e dayandığını ifade ediyorlar.

AŞI olan SİVASLILAR'ın sdanki daha bir şey olmayacak gibi davrandığına vurgu yapan uzmanlar, asla öyle bir şeyin olmadığını aşı olunsa dahi kurallara harfiyen uymak gerektiğini vurguluyorlar.

TOPLUM bağışıklığı için aşı olunması gerektiği dile getirilirken, DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ verilerine göre aşı olmayanların aşı olanlara göre 25 kat daha fazla CAORONAYA yakalandıkları belirtiliyor.

SİVAS'ta CORONA kaosu yaşanırken, YETKİLİLERİN sessizliği ise tepki çekiyor. CORONA'nın son durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirmeleri gerekirken, bu yönde halkı aydınlatıcı bir bilginin verilmemesi ise salgının yönetilemediği sorularını akıllara getiriyor.

Böyle tedbirsizlik ve denetimsizliğin devam etmesi durumunda okulların da açılması ile şehri "KARA BİR EYLÜL" ayının beklediğini söylüyorlar.

SİVAS POSTASI Kamuoyu adına YETKİLİLERE Soruyor!

--YOĞUN bakım doluluk oranı yüzde kaç?

--Yoğun bakımdaki aşılı aşısız oranı nedir?

--SİNOVAK BİONTEK oranı nedir?

-ÇAĞEM doldu mu?

--Acil olmayan ameliyatlar ertelendi mi?

 



Anahtar Kelimeler: SİVAS' EYLÜL Bekliyor!
Özsivaslı
6.09.2021 10:49:06
Bu şehrin sağlık müdürü kim. Gören bilen var mı. Bu adam nerede.