SİVAS'ı TEKRARDAN KURTARMALI!

SİVAS

Şehirde görev dağılımında yıllardır aynı kişilerin top çevirir gibi değerlendirilmesi tepki çekiyor. Şehrin her konuda tekrara düşürülmesi ise, gelecek adına ümitleri karartıyor yorumlarına kapı aralıyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS’ta yetişmiş pek çok donanımlı insan varken, herhangi bir yere yönetici atamadan tutun da STK’lara kadar yıllardır aynı insanların değerlendirilmesi anlaşılamıyor.

Yılardır göz önünde olan ve her daim yönetici olarak değerlendirilen ÇETİN ÖZDEMİR’in SİVAS BİLİM ve Teknoloji Üniversitesi’ne Basın Şube Müdürü olarak atanması ardından günler geçmeden yine yıllardır SİVAS’ta her yerde olan EFE ZİLELİ’nin Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcılığı görevine başlatılması olumlu bulunmadı.

Şehirde sanki başka insan yokmuş gibi dar bir insan kadrosunun her yerde görevlendirilmesi yeni jenerasyonun ümitlerini bitiriyor yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

HALK arasında darbı mesel olan, hep aynı tekrarın yenilenip, aynı kişiler içinde tasarruf kullanılmayı ifade eden “SADAKA SARAYDAN ÇIKMASIN” sözü yeniden hatırlandı...



Anahtar Kelimeler: SİVAS' TEKRARDAN KURTARMALI!