SİVAS´ın Çocukları Başarıyor

SİVAS´ın Çocukları Başarıyor

Göreve geldiği günden bu yana Üniversiteyi ayrıştırmak yerine bütünleştiren, mahkeme koridorlarında şikâyet timleri kurmak yerine bilimle kucaklaştıran Akdeniz Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Prof.Dr.Mustafa ÜNAL, Türkiye´ye örnek gösteriliyor.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, dünya üniversiteleri ile boyu ölçüşmek için bir birinden güzel ve önemli çalışmalar ile adından bahsettiriyor. Öğrencilerin en çok tercih ettikleri Üniversitelerden biri olan Akdeniz Üniversitesi özellikle göreve gelen Prof.ÜNAL ile adeta büyük gelişmeler göstermeye başladı. Öğrencileri ile yakın temas içerisinde olup onların sorunlarını anı anında çözen ÜNAL, akademik başarı anlamında da güzel çalışmalar ortaya koymanın gayretini göstermesi ile de dikkat çekiyor.

ÜNİVERSİTE, kurumsal kültürünü, marka gücünü, değerlerini yansıtacak ?Akdeniz Üniversitesi Marşı´ için beste yarışması düzenliyor.

SİVASLI REKTÖR Prof. Dr. Mustafa Ünal, her platformda üniversiteyi temsil edebilecek bir marş bestelenmesi için beste yarışması düzenlediklerini söyledi. Rektör Ünal, ?Nitelikli akademik programlar ile evrensel düzeyde eğitim veren, bilginin teknolojiye dönüşümüne katkı sağlayan, toplumun bilgi, teknoloji, sanat, kültür ve diğer alanlardaki gereksinimlerini üst düzeyde karşılamayı görev edinmiş bir üniversiteyiz. Bu doğrultuda, Akdeniz Üniversitesi misyon ve vizyonunu en iyi şekilde yansıtacak bir marş bestelenmesi için Antalya Devlet Konservatuarımız koordinatörlüğünde bir yarışma düzenlemeye karar verdik dedi.

Prof. ÜNAL 5 eser üzerinden sonuca ulaşılacağı ve birinci görülen esere 10 bin lira diğer serlere ise 500´er lira ödül vereceğini belirtti.

Akdeniz Üniversitesi Marşı´ beste yarışmasına 23 Şubat 2018 tarihine kadar başvuru kabul edilecek.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Çocukları Başarıyor
Sait Yalçın
2.02.2018 11:30:18
O okulda benimde öğrencim var.Gerçekten makamının hakkını veren adam gibi adam. Ben Sivaslı olduğunu bilmiyordum ama bir.kez daha hemşehrim olduğu için gurur duydum. İnanıyorum ki hangi görevde olur ise olsun her sorumluluğu başarıyla yerine getirecek bir insan. Gazetenin yazdığından daha fazlasını yapıyor. Allah yâr ve yardımcısı olsun.