SİVAS´ın İstanbul´daki Gururu

SİVAS´ın İstanbul´daki Gururu

Ak Parti İstanbul milletvekili SİVASLI Osman BOYRAZ, dur durak bilmeden sosyal hayatın içerisinde koşturuyor. AK PARTİ Ataşehir İlçe Teşkilatının düzenlediği ağaç dikme etkinliğin katılan BOYRAZ, partililerle birlikte çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

 

Bu toprakların çocuğu SİVAS´ın TBMM´deki gururu olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ, sosyal hayatın bütün etkinliklerinde yer alıyor. İstanbul´daki hemen hemen her toplantıya koşturan BOYRAZ, vatandaşlar tarafından da sevilen bir vekil.

İstanbul Ak Parti teşkilat çalışmalarında yer alması yanı sıra, İSTANBUL´da yaşayan SİVASLILAR´ın da her konuda ilk başvurduğu vekillerden biri olan BOYRAZ, doğduğu topraklar olan SİVAS içinde pek çok düşünce ve eylemin içerisinde yer alıyor.

Gerek SİVAS´ın gerekse İstanbul´un düşünsel ve eylemsel olarak olumlu gelişmesi için koşturan BOYRAZ, SİVASLILAR tarafından da yakından takip ediliyor.

Bakan İsmet YILMAZ başta olmak üzere TBMM´de SİVASLILAR´ın en çok tanıdığı ve sevdiği vekil BOYRAZ, bulduğu her fırsatta da memleketi olan SİVAS´ın sorunlarına büyük ilgi gösteriyor.

 



Anahtar Kelimeler: SİVAS İstanbul daki Gururu