Tarih: 19.03.2016 07:45

Sivas´ın Kabinedeki Gururu

Facebook Twitter Linked-in

 

Kabinedeki SİVAS´ın gururu olan İsmet YILMAZ, soğuk kanlı duruşu ile takdir ediliyor. İç ve dışta ?SON KALE? olan Türkiye´ye karşı bir çok oyun sergilenirken, bu oyunların farkında olan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Milli Savunma Bakanı ülkenin geleceği için ellerinden geleni yapıyorlar.

Sivaslılar ise Bakan YILMAZ´a güvendiklerini her fırsatta deklare ediyorlar. İlkbahar´ın gelmesi ile bazı yatırımlara ödenek ayrılması hususunda yine BAKAN YILMAZ´ın kapısının çalınacağı ise alınan bilgiler arasında.

KIZILIRMAK projesi en başta gelen yatırımlar zinciri olması gerekirken, özellikle burasının devlet yatırımına dönüştürülmesi gerektiği vurgulanıyor.

Savunma Sanayi Yatırımları hususunda da önemli adımların atılması bekleniyor.

Cumhuriyet Üniversitesi´nin içler acısı halinden de Bakan´ın haberdar olduğu bilinirken, Rektör atanmasında insiyatif alarak mevcut kadronun yeniden göreve gelmemesi için elinden geleni yapması bekleniyor.

Şehirdeki mevcut bürokratik işleyişin başarısız olduğunu belirten pek çok SİVASlı, Bakan YILMAZ´ın tepeden tırnağa bir yenilenmenin önünü açması gerektiğini dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —