SİVAS´ın Kaderi Değişebilir

SİVAS´ın Kaderi Değişebilir

Ak Parti´de yaşanan görev değişimi yeni kabinede görev alacak isimleri de gündeme taşıyor. TBMM´de iki etkin SİVASLI olan İsmet YILMAZ ve Habip SOLUK´un isimleri de dillendiriliyor.

 

Türkiye nefesini tuttu ve Ak Parti´de yaşananları konuşuyor. Genel Başkan ve Başbakan değişimi yaşanacak olan Ak Parti´de etkin görev alması beklenen isimlerde bir bir kamuoyu zihninde tartışılıyor.

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın olası Genel Başkan ve Başbakan olması durumu kuvvetle dillendirilirken, Ak Parti´yi geleceğe suluhiyetle taşıyacak isimlerden birinin İsmet YILMAZ olacağı Ankara kulislerinde konuşuluyor?

Diğer bir senaryo da Sivas Milletvekili Habip SOLUK´un ismini ön plana çıkarıyor. Binali YILDIRIM´ın olası Başbakanlığı durumunda ise Ulaştırma camiasının güçlü ve deneyimli ismi Habip SOLUK´un, Ulaştırma Bakanı olacağı yönünde.

Binali YILDIRIM, İsmet YILMAZ, Bekir BOZDAĞ, Numan KURTULMUŞ gibi güçlü ve etkin isimlerin Genel Başkanlığı Ak Parti kulislerinde dilden dile dolaşırken, kabinenin en deneyimli ve en etkin Bakanlığını yapan Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın isminin ise güçlü bir şekilde dillendirilmesi kamuoyuna yansıyan bilgiler arasında.

Sivas ise her iki senaryoya da sıcak bakıyor. İsmet YILMAZ´ın Başbakan Habip SOLUK´un da Ulaştırma Bakanı olması durumunda ise, SİVAS´ın tarihinde altın bir dönem yaşanacağı vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS Kaderi Değişebilir
Nejat DEMİR
7.05.2016 23:22:23
Başbakan, Adalet Bakanı, Ulaştırma Bakanı ne güzel olur. İnşallah olur.

AHMET ASLAN
9.05.2016 09:24:17
sayın selim dursuna haksızlık etmeyin,o da sivas için çok çalışmış çaba sarfetmiş bi vekilimiz,onada bi bakanlık verelim

doğruya doğru
10.05.2016 09:35:16
yok, biz öyle bişey konuşmuyoruz