Tarih: 19.12.2015 09:46

SİVAS´ın Kaderi Değişsin Artık!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas yeni hükümetin kurulması sonrasında, şehir için adımlar bekliyor. Derli toplu proje üretme becerisinden yoksun STK´ların, bir iş üretemeyeceğine parmak basan duyarlı insanlar, Bakan İsmet YILMAZ´ın, şehrin kaderinde etkin olmasını bekliyorlar.

Milli Savunma Bakanı olması ile şehrimizde büyük sevinç yaşatan YILMAZ´ın, Sivas´ın göç canavarı elinde yok olmasının önüne geçmesi için önemli adımları atması arzulanıyor.

Ulaştırma Bakanlığı tecrübesiyle, İsmet YILMAZ ile iyi bir ikili oluşturacağı sanılan Habip SOLUK ile birlikte YILMAZ´ın şehrin sorunları noktasında bitirici çalışmaların hayata biran önce geçmesi heyecanla bekleniyor.

Bakan YILMAZ´ın şehirle ilgili konularda geniş bir istişare kalabalığı bulunduğu lakin bu geniş kitlenin BAKAN´ı yanlış yönlendirdikleri vurgulanıyor.

Sivas´ı toz pembe gösteren bir ekibin olduğu ve Bakana her şeyin yolunda gittiğini ifade ettikleri belirtilirken, bunun ise gerçeği yansıtmadığı vurgulanıyor.

Şehrin her alanda göç verip eridiği ortada iken, bunu üst makamlara doğru dürüst iletecek STK bileşenlerinin üzerlerine düşen görevi yerine getirmedikleri de biliniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —