Tarih: 02.07.2017 18:11

SiVAS´ın Kara Kutusu

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS  FETÖ yapılanması esrarını koruyor. En son ana kadar FETÖ ile iş tutan etkin bir zümre mevcut iken, bu zümrenin 15 TEMMUZ akabinde meydanda en önde bayrak salladıkları iddia ediliyor. Burada en öne çıkan ismin ise Veysel TIKAÇ olduğu belirtilmekte.

Haber merkezimize gelen bilgiler ise çok ilginç. Fetö İmamı TIKAÇ´ın 2 yıl boyunca gölge Valilik yaptığı ve adeta FETÖ´nün fahri SİVAS VALİSİ gibi hareket ettiği bildirilmekte.

TIKAÇ´ın Üniversitedeki ilişkileri de sırrını korumaya devam ediyor. Tutuklanan pek çok ismin TIKAÇ´ın adını verdikleri ve TIKAÇ´ın üniversitede çok etkin olduğunu söyledikleri biliniyor. Veysel TIKAÇ´ın ise üniversitede hangi referanslar ile geniş bir çevre edinip her kapıyı açtığı merak ediliyor.

TIKAÇ´ın sadece Üniversite abisi olmadığı ve bir ara TÜRK EĞİTİM SEN ve EĞİTİM BİR SEN´i dizayn etmeye epey bir mesai harcadığı alınan bilgiler arasında.

Sultan Murat Okullarında kapalı bir odada TÜRK EĞİTİM SEN üyeleri üzerinde bire bir çalışma yaptığı haber merkezimize gelirken, özellikle karakter ve kişilik zafiyeti taşıyanlar ile temasa geçilerek onları ?muhbir?olarak kullanıp Türk Eğitim Sen´den istifa ettirdiği vurgulanmakta.

2014 ve 2015 yılı içerisinde Okul İdarecisi görevlendirmeleri sırasında sendika arası geçişlerin MEBBİS kayıtlarının  incelenmesi sonrasında, ilginç bilgilerin ortaya çıkacağı ve süprizlerin yaşanacağı yorumları yapılmaktadır.

Aynı zamanda EĞİTİM BİR SEN içinde de etkin olan bazı FETÖ mensuplarının olduğu ve Milli Görüş Geleneğinden gelen İbrahim TEMİZ´i tehlike olarak gördükleri haber merkezimizin edindiği bilgiler arasında.

 Kayıplara karışan FETÖ´nün çok önemli SİVAS İmamlarından biri olan VEYSEL TIKAÇ´ın yakalanıp konuşturulması durumunda, şehirde bütün dengelerin değişeceği iddia ediliyor?

FETÖ İMAMI ŞU SORULARA CEVAP VERECEK Mİ?

--FETÖ´nün kamudaki yapılanmasının kılcal uçları kimler?

-- SODES PROJELERİNİN FETÖ´ye kaydırılmasını sağlayan bürokratlar kim?

--AB Projeleri nasıl FETÖ yapılanmasına kaydırıldı?

--FETÖ ablalarının hiyerarşisindeki önemli isimler kimler?

--FETÖ yapılanmasının TÜRK EĞİTİM SEN´in içini boşlatmak için kullandığı ?muhbirler? kimler?

--FETÖ´nün EĞİTİM BİR SEN içinde kriptoları var mı?

--Organize Sanayi Bölgesinde PARALEL KAHVALTILAR organize edildi mi?

--Cumhuriyet Üniversitesindeki FETÖ KARAKUTULARI kimler?

--Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Okul Müdürü ve Müdür yardımcıları içinde ?kripto? var mı?

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —