Tarih: 22.03.2017 14:58

SİVAS´ın Önceliği Bu Mu?

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS ekonomik darboğaz ile cebelleşirken, aylardır Eski Stadyumun yerini TOKİ´den alarak Yeşil Alan yapmak için büyük bir efor sarfeden Osman YILDIRIM ve Sami AYDIN´ın sonunda muratlarına erdikleri gözlemlendi.

Bir oldu bitti ile çarçabuk TOKİ´den oranın İl Özel İdareye devrini isteyen ve ardından da yeşil alan yapılması hususunda gösterilen üstün çaba hayretle izlendi.

23 tane Cazibe Merkezine alınan illerde harıl harıl yatırım çalışmaları yapılırken, göç verip tükenen şehrin bu cazibeli iller arasına alınmasının ısrarı gerekirken, her ne hikmetse şehrin iki yöneticisinin Eski Stad alanı sözünü alarak yeşil alana çevirmenin mutluluğunu yaşamaları anlaşılamadı.

Şehir kamuoyu ise Başbakan Binali YILDIRIM´ın yanlış bilgilerle yanıltıldığını iddia ediyorlar.

Eski stadyumun alel acele alınarak Yeşil Alana çevrilmesinin arkasında yatan ana düşüncenin, var olan AVM´nin müşteri potansiyelini düşürmemek için burasının yeşil alana çevrilmek istendiği yönünde.

Başbakan Binali YILDIRIM´ın ise bu konuda yanlış bilgilendirildiği konuşuluyor. Kamuoyu görüşü alınmadan yapılan bu tür kesin adımların ise halk tarafından olumlu karşılanmadığı görüşleri dile getiriliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —