Tarih: 28.08.2023 06:55

SİVAS'IN ÇÖZÜLMEYECEK SORUNU YOK!

Facebook Twitter Linked-in

StHM ÖZEL HABER

Vizyon 58 Televizyonunda ekrana gelen "NELER OLUYOR" programı izlenme rekorları kırıyor. Bütün programlarda şehrin sorunları gündeme gelirken, uzun yıllar Belediyede bürokrat olarak görev yapmış Tacettin KEPENEK ise modern ve bilimsel belediyecilik mantığı üzerine değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor.

İşsizlik nedeniyle şehrin göç verdiği vurgu yapan Yazar KEPENEK, "şuan şehrin 50 bin kişilik istihdama ihtiyacı var. Bu yapılırsa şehrin önü açılır" dedi. Ayrıca KEPENEK, Belediyenin planlı ve programlı bir şekilde trafiğin tıkandığı kavşaklara alt veya üst geçitler yaparak, şehri rahatlatmasının elzem olduğunu belirtti.

Şehrin su sıkıntısı konusunu da her daim işleyen KEPENEK, "TAVRA üzerinde tarım yapılmamalı ve kayıp kaçaklar hemen engellenmeli" diye görüş bildiriyor.

Ev sahibi olmanın neredeyse en zor hale geldiği şehrimizde, Eski Belediyeci Tacettin KEPENEK'in "bunun çözümünün ucuz arsa üretmekten geçtiğini kamuoyuna ilan etmesi"ise dar gelirli vatandaşlar tarafından heyecanla karşılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —