Sivas`ın Geleceğini Hazırlamalıyız

Sivas`ın Geleceğini Hazırlamalıyız

Siyasi arena hareketlendi. Sivas’ın tanınmış simalarından Dr. Mesut ACIÖZ Ak Parti’den aday adaylığını açıklayarak siyasete merhaba dedi. Projeler ve düşüncelerle Sivas’ın geleceğinin planlanması gerektiğini belirten ACIÖZ, şehir adına ö

Siyasi arena hareketlendi. Sivas’ın tanınmış simalarından Dr. Mesut ACIÖZ Ak Parti’den aday adaylığını açıklayarak siyasete merhaba dedi. Projeler ve düşüncelerle Sivas’ın geleceğinin planlanması gerektiğini belirten ACIÖZ, şehir adına önem taşıyan çalışmalar içerisine gireceğini ifade etti.

 Sivas, siyasi tıkanmışlığını aşacak çareler aramaya başladı. Eski vekillerin, genelde saf dışı bırakılacağı bir siyasi oluşumun hayat bulacağı Sivas kamuoyunda dillendirilirken, yeni pek çok ismin siyasete girmesi, tercih döneminin de kıran kırana bir yarışa neden olacağına işaret olarak dillendiriliyor.

Sivas seçime kilitlenmişken, Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Mesut ACIÖZ, değişik bir aday profili çizerek proje ve düşünce bağlamlı bir çalışma içerisine gireceğini belirtti.

Sivas için hayatiyet taşıyan Kızılırmak Projesi’nin MARMARAY gibi devlet projesi olarak ele alınması hususunda girişimler içinde olacağını vurguladı. MiniaSİVAS gibi önemli projelerle Sivas’ın bir kültür şehri olmasın da başlangıcını oluşturacağını dile getiren ACIÖZ, her adım ve gayretin Sivas’ın geleceğinin şekillenmesi için atılacağını ifade etti.

Özellikle kurulduğu günden bu yana ırmağın ötesinde kalan üniversitenin mutlaka şehirle bütünleşmesi gereğine vurgu yapan ACIÖZ, artık bu ayrılığı şehrin kaldıramadığın belirtti.