Tarih: 08.05.2014 06:28

SİVAS`IN İMAJINDAN OTOBÜS GEÇİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Sivas’ın Ulusal anlamda imajını son dönemde zedeleyen Halk Otobüslerine, bir çare bulunması bekleniyor. Özellikle kısa bir süreliğine misafir olan Üniversite öğrencileri, Halk Otobüs Şoförlerinden fazla memnun olmazlarken, buna halkın da zaman zaman eklenmesi büyük hoşnutsuzlukların doğmasına neden oluyor.

 Sivas Halk Otobüsleri uygulamasından son zamanlarda önemli ölçüde rahatsızlık duymaya devam ediyor. Ulusal basına yansıyan Halk Otobüsleri şoförlerinin davranışları büyük memnuniyetsizlikler oluştururken, bunun giderilmesi için köklü eğitim çalışmalarına yönelinmesi gerektiği vurgulanıyor.

Son zamanlarda 65 yaş üstü yolcuların ücretsiz taşınmasında da sorun çıkaran şoförlerin insanları azarlar vaziyette tutum takınmaları, “tuz koktu” eleştirilerinin yapılmasına neden oluyor.

40 bin civarında Üniversite öğrencisi olan şehirde, Halk Otobüs şoförlerinin Sivası olumlu tanıtıcı eylemler içinde olması gerektiği belirtilirken, bir takım olumsuz davranışlarla şehrin tanıtımına balta vurulduğu ifade ediliyor.

Rakımı yüksek olan Sivas’ta, genel bir eğitim atağının elzem olduğu su götürmez bir gerçek iken, bu eğitime Halk Otobüsü şoförlerinin de acilen dahil edilmesi gerektiği kamuoyunca dile getiriliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —