SİVAS'ın KARAGÖZ Oynatıcısı Kim?

SİVAS

Sivas´ta her devrin kazananı olarak şehrin nabzını tutma uğraşı ile şehri şekillendirmeye çalışan KARAGÖZ oynatıcısı namı ile ortada olan lakin ortada gözükmeyen hayali kişi merak ediliyor.

StHM ÖZEL HABER

Her siyasi partiye giren, her il başkanı ile yakın temasta olan, bürokratları da etkileyerek onlara hizmet içi eğitim veren ve onlara kayıtsız şartsız hizmet eden  isim uzun yıllardır şehirde etkinliğini sürdürüyor.

Hizmetine girdikleri SİYASETÇİ ve BÜROKRATLARIN, temaslarını onlar adına gerçekleştiren ve kamuoyu nabzını onlara aktaran bu şahsin, efendi bulmakta da zorlanmadığı alınan bilgiler arasında.

ŞEHRİ sever gibi gözüküp, aslında tek derdinin şehrin şekillenmesini kendi dar kadrosu  ile yapmak olduğunun ise herkes tarafından bilindiği gözlemleniyor. YAZAR, AYDIN ve  DÜŞÜNÜR gibi cebinde pek çok maske taşıyan, perde gerisinde oyun kurucu kisveden mutlu olan bu şahsın,her daim kazanana oynadığı da herkes tarafından biliniyor. 

SİVAS halkı ise perde gerisinde KARAGÖZ HACIVAT oynatan, lakin ortada pek gözükmeyen bu şahsın her fırsatta efendi bulmakta zorlanmadığını da tahmin ediyor.



Anahtar Kelimeler: SİVAS' KARAGÖZ Oynatıcısı ?