SİVAS`IN SAKİN İRADESİ

SİVAS`IN SAKİN İRADESİ

Kabinenin tek Sivas?lı Bakanı İsmet Yılmaz, milli meselelerde gösterdiği dirayet ile takdir toplamaya devam ediyor. Sivas özelinde de her konuyla yakından ilgilenip, sorunlara çözüm bulmayan çalışan Yılmaz, son yılların etkin devlet adamı olarak dikkat çe

Kabinenin tek Sivas’lı Bakanı İsmet Yılmaz, milli meselelerde gösterdiği dirayet ile takdir toplamaya devam ediyor. Sivas özelinde de her konuyla yakından ilgilenip, sorunlara çözüm bulmayan çalışan Yılmaz, son yılların etkin devlet adamı olarak dikkat çekiyor.

 

Kabinenin tek Sivas’lı Bakanı olan hemşerimiz Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ, milli meselelerde gösterdiği dirayetli duruş ile ülkede takdir toplarken, doğduğu topraklar olan Sivas’ta da beğeni ile takip ediliyor.

Suriye’de bulunan tek Türk toprağı Süleyman Şah türbesinin korunması hususunda gününden önce tedbir alıp, serinkanlı bir vaziyette olayları dikkatle takip eden İsmet YILMAZ, Türk Milletinin çıkarlarının korunmasında büyük gayret gösteriyor.

Dışişleri Bakanı Ahmet DAVUTOĞLU ile birlikte koordineli bir dış politika izleyen Bakan Yılmaz, ülkenin hassasiyetlerinin korunmasında da üstün beceri sergiliyor.

Bakan Yılmaz’ın, bu sakin dirayetli duruşu Sivas’tan da takip edilirken, Sivaslılar Bakanın, tam bir devlet adamı vakarında hareket ettiğini ifade ediyorlar.

Sivas’a yapılan yatırımlarda da, büyük emeği olan İsmet YILMAZ’ın, başta Hasan CANPOLAT olmak üzere, bir çok bürokratla şehrin geleceği için büyük gayret gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor.

Yıldız Dağı kış sporları merkezi çalışmalarına büyük kaynaklar aktaran Bakan YILMAZ’ın, Sivas için hayati öneme , başta Kızılırmak Pojesi olmak üzere bir çok projeyi de yakından bilip takip ettiği belirtiliyor.