Haydi BİSMİLLAH

Haydi BİSMİLLAH

Ak Parti Genel Başkan ve Başbakan arayışına girmişken ANKARA kulislerinde YILMAZ´ın adı da BAŞBAKAN olacaklar arasında geçiyor.

 

Ak Parti´de yaşanan son gelişmelerde gözler GENEL BAŞKAN´ın kim olacağına çevrildi. Başbakan DAVUTOĞLU´nun aday olmayacağı kesinleşirken, Ak Parti kulislerinde isimler dilden dile dolaşıyor.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın yakın çalışma ekibinden olan Binali YILDIRIM´ın ismi kulislerde dolaşırken, Mehmet Ali ŞAHİN ve Bekir BOZDAĞ´ın isimleri de dillendiriliyor.

Ankara kulislerini dalgalandıran bir diğer isim ise Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ´ın BAŞBAKAN olacağı yönünde.

Milli Savunma Bakanı Hemşerimiz İsmet YILMAZ´ın dirayetli ve başarılı duruşunun öne çıktığı ve BAŞBAKAN adayları arasında en güçlü isim olduğu kamuoyunda dile getiriliyor.

Sivaslılar ise Bakan YILMAZ´ın arkasındalar. Bakan YILMAZ´ın çok başarılı bir BAŞBAKAN olacağını dile getiren pek çok SİVASLI, Yılmaz´ın Başbakanlığında TÜRKİYE´nin çok önemli başarılar elde edeceğini dile getiriyorlar.

Bir diğer konu ise Sivas Milletvekili Habip SOLUK´un uzman olduğu alan olan Ulaştırmanın başına getirileceği yönünde.

Habip SOLUK´un Ulaştırma Bakanı olacağı İsmet YILMAZ´ın da Başbakan olacağı bir hükümette SİVAS´ın altın çağını yaşayacağı görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Sivaslı BAŞBAKANA Doğru
Nejat DEMİR
15.05.2016 22:32:03
Tartışmasız tertemiz bir isim Hakkıyla üstesinden gelecek vefalı birleştirici bütünleştirici Bilgili İnsana sevgili Bilge Saygın Saygıdeğer ve Başbakanlığa değerli katkıları olacak kıymetli bir şahsiyet. Hayırlı olsun.