SİVASLI Rektör Başarıyor!

SİVASLI Rektör Başarıyor!

Akdeniz Üniversitesi rektörü hemşehrimiz Mustafa ÜNAL, TÜRKİYE´deki Üniversitelere örnek olacak bir adım attı. Daha okulun başında KAMPÜS içinde ?Kitap Günleri? düzenleme adımı atan Rektör ÜNAL, Üniversiteye yeni gelen öğrencileri de kitapla tanıştırmayı

 

SPHM ÖZEL HABER

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğüne atandığı günden bu yana bir birinden güzel farkındalıklar ortaya koyan hemşehrimiz Prof.Dr. Mustafa ÜNAL, bütün üniversitelere örnek olacak bir uygulamayı hayata geçiriyor.

KAMPÜS içerisinde ?AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ I.Kitap Günlerini 1 Ekim ile 16 Ekim? arasında yapmayı planlayan Rektör Prof. Dr.ÜNAL´ın, bu vesileyle üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin kitapla ünsiyet kurmasının da kapısını aralamayı planladığı öğrenildi.

Akdeniz Üniversitesi´nin çehresini değiştiren ve pek çok öğrencinin Akdeniz ÜNİVERSİTESİNİ tercih etmesinde baş aktör oynayan Sivaslı hemşehrimiz Prof.Dr. Mustafa ÜNAL´ın mevcut rektör profili dışında sıcak ilişkileri de yakinen biliniyor.

TÜRKİYE gündemine önümüzdeki haftalarda kitap ve okuma ile gelecek olan Akdeniz Üniversitesi´ni diğer üniversitelerin de örnek almaları bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: SİVASLI Rektör Başarıyor