SİVASLI SEÇMEN 2 ADAYDA ODAKLANDI!

SİVASLI SEÇMEN 2 ADAYDA ODAKLANDI!

Geçtiğimiz genel seçimlerde, Millet ve Cumhur İttifakı olarak oluşan iki bloklu seçim, partiler bağlamında dağılsa da , SİVASLI seçmen nezlinde hala bu ittifakın, geçerliliğini koruduğu ve yoğun oy geçişleri olduğu gözlemleniyor.

STHM ÖZEL HABER

SİVAS, ilginç bir seçime hazırlanıyor.  Adayların reel projelerini bekleyen SİVAS halkı, BELEDİYE için proje ve ismin çok önemli olduğu görüşlerini dile getiriyorlar.

ÇARŞIDA, PAZARDA, KAHVEHANELERDE, MAHALLELERDE iki adayın ismi belleklere oturmuşken, önümüzdeki haftalardan itibaren istihdam odaklı ayakları yere basan projeleri halka sunan ismin, ipi göğüsleyeceği yorumları yapılıyor.

Bir tarafta, şehrin yakından tanıdığı eski BELEDİYECİ İnşaat Mühendisi Tacettin KEPENEK kamuoyunda konuşulurken, diğer bir adayın ise mevcut Belediye Başkanı Hilmi BİLGİN olduğu biliniyor.

SİVASLILAR, 2 isim üzerinde bir oy dağılımının yaşanacağını ifade ederlerken, PROJE ve GENÇLERE istihdam imkanının sağlayacak ismin, BAŞKANLIK koltuğuna oturacağını söylüyorlar.



Anahtar Kelimeler: SİVASLI SEÇMEN ADAYDA ODAKLANDI!
ismail hakkı konar
8.02.2024 10:47:51
Hilmi Bilgin sadece belediye başkanlığı değil 3 dönemde milletvekilliği yaptı.Dönemine bakıyoruz sivas'tan göç sürmüş.İktidar avantajı olarak yaptığı suya hasret bir Sivas olmuş.Eskişehir iktidar avantajı yutturması olmadan nasıl iş yapılırmış onu gösterdi.Neymiş asıl olan belediyecili rant için değil kent için yapmaktır.Tacettin kepenek belediyenin içinden gelen işini ve Sivas'ı bilen tek örnektir.