Sivaslılar Onlara Güveniyor

Sivaslılar Onlara Güveniyor

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zafer kazanan Ak Parti´de, Sivas´ın 2 tane gururu olan İsmet YILMAZ ve Osman BOYRAZ´ın da Meclis´te olmaları büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

 

Sivas 1 Kasım seçimlerini analiz ederken, TBMM´de 2 tane etkin Sivaslı ismin de olması şehirde memnuniyet ile karşılandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı ile Sivas´a büyük gurur yaşatan YLMAZ´a ilaveten, İstanbul´daki bütün Sivaslılar´ın desteğini ve sevgisini kazanan Osman BOYRAZ´ın da, yeniden Meclise girmesi büyük sevinç oluşturdu.

İsmet YILMAZ´ın başta Yıldız Dağı ile ilgili yatırımları desteklemesi yanı sıra pek çok Sivas ile ilgili çalışmanın da takibi içerisine olduğu biliniyor.

Meclis´in genç ve yetenekli vekilleri arasında bilinen Osman BOYRAZ´ın da yeniden Meclis´te olması büyük bir mutluluk ile karşılandı.

İstanbul Milletvekili olmasına rağmen, geçtiğimiz dönemde Sivas´ın her konusu ile yakından ilgilenen BOYRAZ´ın, şehrin çeşitli bölgelerine ödenek ayrılmasında da etkin rol oynadığı belirtiliyor.

Önümüzdeki dönem gerek YILMAZ´ın gerekse BOYRAZ´ın Meclis´te etkin olarak görev alıp, Sivas´ın gelişmesine önemli katkı sunacakları vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Sivaslılar Onlara Güveniyor