Sivas´ta BAKAN Sevinci

Sivas´ta BAKAN Sevinci

SİVAS POSTASI GAZETESİ 1 Haziran tarihli sayısında ANKARA bağlamlı önemli bilgiler ışığında Bakan YILMAZ´ın kabinede ve yerinin de sağlam olduğunu haber yaparak kamuoyunu bilgilendirmişti. Bugün açıklanan yeni kabinede YILMAZ´ın yerini koruması şehirde se

SPHM Özel Haber

Ak Parti içinde yer edinen ve Ak Parti´nin kuruluş felsefesiyle uzaktan yakına ilgisi olmayan  sadece ve sadece ihale ve işe adam yerleştirme üzerine kendilerini konumlandıran bir zümre tarafından yaklaşık 3 aydır Bakan YILMAZ´ın kabinede olmayacağı yönündeki kamuoyuna yanlış bilgi pompalamaları boş çıktı.

Haziran başı gibi ANKARA bağlamlı önemli kaynaklardan BAKAN´ın mutlaka ama mutlaka kabinede olacağı ve yerinin de sağlam olduğu yönündeki edindiğimiz bilgileri şehir kamuoyu ile paylaşmış ve bu önemli bilgi AK PARTİ içindeki AKP´lilerce kabul görmemişti.

Bugün açıklanan kabinde Bakan YILMAZ´ın olması şehirde memnuniyet ile karşılanırken, pek çok AKP´linin de adeta ambulanslık derecede morallerinin bozulduğu bilgilerine ulaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın takdirini kazanan ve Ak Parti içinde çok önemli saygınlığı ve yeri olan Bakan İsmet YILMAZ´ın, yeniden kabinede olması SİVAS´ta olumlu karşılanırken, yeni dönemde şehir ile ilgili taşların Bakan YILMAZ tarafından yerinden oynatılarak, tepeden tırnağa bir değişimin yaşanacağı alınan bilgiler arasında.



Anahtar Kelimeler: Sivas BAKAN Sevinci