Tarih: 11.05.2017 20:17

SİVAS´ta Bir Dünya Markası

Facebook Twitter Linked-in

 

Sadece kendi işine odaklı bir üretim ve kalite ile dünya devleri arasında olan hatta FORMULA yarışlarındaki araçların pek çoğunun motor aksanı olan ?KAM MİLİ? ni SİVAS´ta üreten ESTAŞ, 110 dönüm kapalı alanda 1000´e yakın personeli ile 41Ülkeye ihracat yapıp Türkiye´nin göğsünü kabartıyor.

AR-GE birimi ile de dikkat çeken devasa birliktelik, Eksantrik milleri ve pompa milleri üretim yaparak 10 santimetre ile 3 metre arasında her türlü mili üretiyor.

SİVAS´ın tüten ocağı olan ESTAŞ, ürettiği milleri, ham maddesinden alıp kullanabilir konuma kadar getirebiliyor.
Kullanılan metallerin Bin 400 derece ısıdan çıkartılıp eksi 200 derece soğuğa sokularak sertleştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Aynı zamanda değişen ve gelişen dünyada STRATEJİK bir değer olarak da öne çıkan ESTAŞ, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın istihdam çağrısına ile cevap veren bir işletme olarak da işçi istihdamı için önemli kaynaklar oluşturuyor.

Geçtiğimiz aylarda çalışanlarına yeni isimler katılırken, yine güzel bir adım ile şehirde konuşulmaya başladı. İŞ KUR vasıtasıyla 25 Bayan elemanı kadrosuna katmak için yoğun çaba gösteren ESTAŞ, Bayanların üretime dahili konusunda da ilerde de örnek çalışmalar içinde olacağı belirtildi.

ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Timuçin, bütün hayalleri ve gayretlerinin daha çok insana aş ve iş imkanı sunmak olduğunu belirterek, ESTAŞ´ın daha önemli yatırımların heyecanı içinde olduğunu dile getirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —