Tarih: 13.10.2015 21:36

SiVAS´ta Bir Hastane Macerası!

Facebook Twitter Linked-in

 

Daha hastane yapılmadan önce yeri tartışma konusu olmuş, SİVAS POSTASI GAZETESİ, burasının hastane yeri için uygun olmadığını defalarca haberleri ile gündeme taşımıştı.

Hatta hastane yerinin altından Kızılırmak havzası olması nedeniyle su çıktığını kamuoyu ile paylaşan SiVAS POSTASI´na, şimdi herkes hak vermeye başladı.

Bölge Hastanesi olacak diye deklare edilen hastanenin, kapasitesinin düşürülerek Numune Hastanesine çevrilmesi kamuoyundan sert tepki görüyor.

Hastanelerin birleştirilmesi ile epey bir elemanın da yer bulamaması nedeniyle il dışına gitmek zorunda kalacağı bilinirken, neden daha öncelerden buna çare bulunmadığı sorgulanıyor.

Bunca oldubitti arasında, daha hastane hazır olmadan şehrin çeşitli yerlerine asılan ilanlarla 12 Ekim´den itibaren Sivaslılar´ın hastaneye davet edilmesi ise anlaşılamadı. Daha pek çok bölümü hazır olmayan hastaneye halkın çağrılması, yöneticilerin acemiliği olarak kabul edildi.

Böyle önemli bir konuda hazır olmadan halkı hastaneye davet etmenin akıl işi olmadığını dile getiren pek çok Sivaslı, bu yetkililerin hangi akla hizmet ile vatandaşı hastaneye davet ettiğinin anlaşılamadığını vurguluyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —